TOIMITUSEHDOT

Tuotteet toimitetaan logistiikkayhtiön kuljetettavaksi pääsääntöisesti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Jos olet tehnyt tilauksesi ennen klo 12.00, niin tilauksesi toimitetaan kuljetukseen yleensä arkipäivisin samanpäivän aikana. Toimitusaika on arviolta noin. 2-7 ARKIPÄIVÄÄ. (Tämä arvio vaihtelee eri toimittajien välillä.)

![ HUOM! Jos käytät Postin KIRJETOIMITUSTA niin varaudu POSTIN viivästyksiin JOULUKUUSSA koska kokemuksemme mukaan Joulunalla kirjeet voivat liikkua HITAASTI. Tarvitaan malttia ja kärsivällisyyttä, mutta kirjeet tulevat kyllä perille. Kannattaa olla yhteydessä POSTIIN tai meidän asiakaspalveluun jos kirjeesi ei saavu perille 10 arkipäivän kuluessa. ]!

Saat tilauksestasi tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, jossa ilmoitetaan että tilauksesi on käsittelyssä. (Tarkista tarvittaessa roskapostikansio, sillä joskus viestit saattaa eksyä sinne, ihan kenenkään pyytämättä! Joskus pitää dyykata tärkeitä dokumentteja talteen, niin kurjaa kuin se onkin!)

Mikäli ET pian tilauksesi vahvistamisen jälkeen jostain syystäsaa tilausvahvistusta antamaasi sähköpostiosoitteeseen – ota tällöin yhteyttä HETI asiakaspalveluumme. (Muista aina antaa sähköpostiosoitteesi,jotta pystymme tarvittaessa olemaan sinuun yhteydessä tilaukseen liittyen.)

Käsiteltyämme tilauksesi, saat sähköpostiisi ”Tilaus valmistunut”-viestin, sekä tarkemmat tiedot toimituksesta. Tuotteesi on tällöin toimitettu valitun kuljetusyhtiön kuljetukseen.

ilmoitetut toimituskulut koskevat ainoastaan kotimaahan toimitettuja tuotteita. Ulkomaille ja Ahvenanmaalle toimitettavien tilauksien toimituskulut lasketaan tilausta käsiteltäessä, ja ilmoitetaan asiakkaalle.


TILAUKSEN SITOVUUS

Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on tilaussivulla vahvistanut tilauksen. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Erätarvikkeet.fi:llä ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

 

HINNAT

Voimassaoleva hinta on se, joka on Erätarvikkeet.Fi:n verkkosivuilla tilausta tehdessä. Valuuttana on euro (EUR tai €). Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisen määrän. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Erätarvikkeet.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.


TOIMITUSTAVAT

 

POSTI

POSTI Kirje 2lk. (Economy) – hinta: 2,80eur

 • Toimitus asiakkaan postiluukkuun tai -laatikkoon.
 • Enintään 3cm paksu.
 • Ei seurantaa!
 • Toimitusaika-arvio 7-10 ARKIPÄIVÄÄ


POSTI Kirje 1lk. (Priority) – hinta: 3,20eur

 • Toimitus asiakkaan postiluukkuun tai -laatikkoon.
 • Enintään 3cm paksu.
 • Ei seurantaa!
 • Toimitusaika-arvio 4-7 ARKIPÄIVÄÄ.


POSTI Pikkupaketti max. 2kg – hinta: 3,90eur


POSTI Noutopaketti – hinta: 4,10eur


POSTI Ovellepaketti – hinta: 7,90eur


DB-SCHENKER

Toimipistepaketti


GLS

GLS-paketti

 

Myyjällä on kuitenkin oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka EIVÄT sovellu valitun toimitustavan kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.

 

MAKSUTAVAT

Käytämme Ensisijaisesti Klarna Checkout -maksujärjestelmää, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi, ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Käytössäsi olevat Klarnan maksuvaihtoehdot ovat:
1) Lasku
2) Erämaksu
3) Verkkopankkimaksu
4) Korttimaksu

Voimassa olevat maksuehdot löydät maksutapaa valittaessa, kyseisen sivun alla olevista ehtolinkeistä:
* kertaluottoehdot, ja Klarnan yleiset luottosopimusehdot sekä vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttujaluottoehdot.

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) edellä mainitut ehdot, jotka löydät linkkeinä verkkokauppamme kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Löydät Klarnan asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

English:

With Klarna Checkout you can shop online easily, flexibly and safely. By replying couple of easy questions you identify yourself in the service and can choose the best payment method for you.

You can choose between following payment methods: 1) invoice, 2) part payment, 3) cards or 4) bank payments – all equally safe! By using Klarna Checkout you agree terms of Klarna AB (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm). Terms can be found on checkout. If you have payment-related questions, we kindly ask you to contact Klarna customer service.

You find Klarna contact details of customer service, My Klarna service and other useful info at: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu


HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Henkilötietoja käsitellään soveltuvan lain mukaisesti asiakkuuden aikana, asiakassuhteen hoitoon, asiakasviestintään ja markkinointi sekä tuotetakuisiin liittyvien dokumentaatioiden hallinta. Kolmasosapuoli Klarna käsittelee henkilötietoja lähinnä henkilöllisyyden tarkistamiseen, asiakasanalyyseihin, luottokelpoisuuden tarkistamiseen, markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilötunnusta käytetään asiakastunnistukseen ja luottokelpoisuuden tarkistukseen Klarnan järjestelmässä. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä saat--> Tietosuojaseloste sekä Klarnan--> tietosuojaselosteesta.

Käyttämällä Klarnan maksutapoja hyväksyt sen, että käsittelemme henkilötietojasi Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kaikki tietopyynnöt, tietojen tarkistuspyynnöt, tietojen tuhoamispyynnöt ja kysymykset, voi lähettää asiakaspalveluumme [email protected] Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 8–18.


VAIHTO- JA PALAUTUS

Erätarvikkeet.Fi noudattaa Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Tämä tarkoittaa sitä että voit tutustua tuotteeseen rauhassa kotona ja sovittaa sitä tarvittaessa, kuten voisit tehdä normaalisti liikkeessäkin asioidessa. Jos tuote ei ole sopiva, tai se ei vastaa tilaamaasi tuotetta; olet oikeutettu palauttamaan tuotteen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saamisesta. Palautuksesta pitää aina ensin ilmoittaa Erätarvikkeet.Fi asiakaspalveluun. Yli 14 vuorokauden jälkeen palautetut palautukset käsitellään tapauskohtaisesti. Palautusoikeus EI koske avattuja ruoka- tai lisäravinnepakkauksia.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli edellä mainituista yksi tai useampi ehto ei täyty, hyvitetään tuotteen hinnasta vain 50%.

Hyvitämme maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti.

MUISTA AINA ENSIN ILMOITTAA PALAUTUKSESTA ASIAKASPALVELUUN!

Liitä palautettavaan tuotteen mukaan:

 • Tilaajan nimi
 • Tilausnumero
 • Selite, jossa kerrot miksi palautat kyseisen tuotteen.

Palautettava tuote viedään postin toimipisteeseen. Palautuksesta pitää maksaa postimaksu. Muista ottaa palautuksesta kuitti/tosite itsellesi todisteeksi jos lähetys jostain syystä sattuu hukkumaan.

PALAUTUSOSOITE:

Erätarvikkeet.Fi c/o JET Logistics
Kalmistu tee 26 (wh 40)
11216 Tallinn
ESTONIA

 

NOUTAMATTA JÄÄNEET LÄHETYKSET

Asiakkaan noutamatta jääneet lähetykset palautuu meille takaisin varastolle. Uusintalähetyksestä veloitamme yleensä postimaksun. Jos olet estynyt noutamaan lähetyksesi niin ole ajoissa yhteydessä asiakaspalveluumme ennen kuin lähetys kerkeää lähteä meille takaisin niin pystymme vielä vaikuttamaan asiaan. Posti säilyttää nykyään lähetyksiä 7 arkipäivää.


KULJETUKSESSA RIKKOUTUNEET TAI KADONNEET LÄHETYKSET

Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä lähetykset voivat vaurioitua. (Joskus kuljetusliikkeissä voi kuskilla olla huono päivä, tai pikku haavereita sattuu.) Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, ota tuotteesta kuva ja tee noutopisteessä heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota sitten heti yhteyttä asiakaspalveluumme, niin toimitamme sinulle korvaavan tuotteen. Jos tilauksesi ei ole saapunut perille ja se on kadonnut matkalla sinulle niin ota heti yhteyttä Erätarvikkeet.Fi asiakaspalveluun kohtuullisessa ajassa, kuitenkin viimeistään 30 päivän sisällä lähetyksestä.


REKLAMAATIOT

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta mahdollisimman pian kuitenkin kohtuullisessa ajassa viimeistään 30 päivän sisällä lähetyksestä Erätarvikkeet.Fi:ille joko kotisivujemme yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla: [email protected] tai puhelimitse: +358 9 42450644


YLIVOIMAINEN ESTE (Force majeure)

Erätarvikkeet.fi ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Erätarvikkeet.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Erätarvikkeet.fi:in toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.


RIITOJEN RATKAISU

Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.


YHTEYSTIEDOT

Erätarvikkeet.Fi
M-pikamarket PKS Oy
Puolimatkanpolku 13 A
00950 HELSINKI
email: [email protected]
Y-tunnus: 2373313-5