MAKSUEHDOT


KLARNA CHECKOUT

Käytämme Ensisijaisesti Klarna Checkout -maksujärjestelmää, jonka avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi, ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.

Käytössäsi olevat Klarnan maksuvaihtoehdot ovat:
1) Lasku
2) Erämaksu
3) Verkkopankkimaksu
4) Korttimaksu

Voimassa olevat maksuehdot löydät maksutapaa valittaessa, kyseisen sivun alla olevista ehtolinkeistä:
kertaluottoehdot, ja Klarnan yleiset luottosopimusehdot sekä vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttujaluottoehdot.

Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) edellä mainitut ehdot, jotka löydät linkkeinä verkkokauppamme kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun.

Löydät Klarnan asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

English:

With Klarna Checkout you can shop online easily, flexibly and safely. By replying couple of easy questions you identify yourself in the service and can choose the best payment method for you.

You can choose between following payment methods: 1) invoice, 2) part payment, 3) cards or 4) bank payments – all equally safe! By using Klarna Checkout you agree terms of Klarna AB (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm). Terms can be found on checkout. If you have payment-related questions, we kindly ask you to contact Klarna customer service.

You find Klarna contact details of customer service, My Klarna service and other useful info at: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu


HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Henkilötietoja käsitellään soveltuvan lain mukaisesti asiakkuuden aikana, asiakassuhteen hoitoon, asiakasviestintään ja markkinointi sekä tuotetakuisiin liittyvien dokumentaatioiden hallinta. Kolmasosapuoli Klarna käsittelee henkilötietoja lähinnä henkilöllisyyden tarkistamiseen, asiakasanalyyseihin, luottokelpoisuuden tarkistamiseen, markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilötunnusta käytetään asiakastunnistukseen ja luottokelpoisuuden tarkistukseen Klarnan järjestelmässä. Tarkempia tietoja henkilötietojen käsittelystä saat Erätarvikkeet.Fi –> tietosuojaselosteesta  sekä Klarnan –> tietosuojaselosteesta.

Käyttämällä Klarnan maksutapoja hyväksyt sen, että käsittelemme henkilötietojasi Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kaikki tietopyynnöt, tietojen tarkistuspyynnöt, tietojen tuhoamispyynnöt ja kysymykset, voi lähettää asiakaspalveluumme [email protected] joka on avoinna arkisin klo 8–18.

 

HINNAT

Voimassaoleva hinta on se, joka on Erätarvikkeet.Fi:n verkkosivuilla tilausta tehdessä. Valuuttana on euro (EUR tai €). Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveroa tuotteen verokannan mukaisen määrän. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Erätarvikkeet.Fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin, sekä varaa oikeuden kaupan purkamiseen/peruuttamiseen hinnoitteluvirheiden johdosta.

 

VAIHTO- JA PALAUTUS

Erätarvikkeet.Fi noudattaa Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Tämä tarkoittaa sitä että voit tutustua tuotteeseen rauhassa kotona ja sovittaa sitä tarvittaessa, kuten voisit tehdä normaalisti liikkeessäkin asioidessa. Jos tuote ei ole sopiva, tai se ei vastaa tilaamaasi tuotetta; olet oikeutettu palauttamaan tuotteen 14 vuorokauden kuluessa tilauksen saamisesta. Palautuksesta pitää aina ensin ilmoittaa Erätarvikkeet.Fi asiakaspalveluun. Yli 14 vuorokauden jälkeen palautetut palautukset käsitellään tapauskohtaisesti. Palautusoikeus EI koske avattuja ruoka- tai lisäravinnepakkauksia.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäistä vastaavassa kunnossa ja jälleenmyyntikelpoinen. Mikäli edellä mainituista yksi tai useampi ehto ei täyty, hyvitetään tuotteen hinnasta vain 50%.

Hyvitämme maksamasi summan tilauksesi maksutavan mukaisesti.

MUISTA AINA ENSIN ILMOITTAA PALAUTUKSESTA ASIAKASPALVELUUN!

REKLAMAATIOT

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta mahdollisimman pian kuitenkin kohtuullisessa ajassa viimeistään 30 päivän sisällä lähetyksestä Erätarvikkeet.Fi:ille joko kotisivujemme yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla: [email protected]

 

YHTEYSTIEDOT:

Aspa avoinna: ma–pe klo 08–18 (Lauantaina ja sunnuntaina asiakaspalvelu on suljettu).
Puhelin:
Sähköposti: [email protected]

Palautusosoite (varasto):

Erätarvikkeet.Fi c/o JET Logistics
Kalmistu tee 26 (wh 40)

11216 Tallinn
ESTONIA

Postiosoite (EI PALAUTUKSIA):
M-pikamarket PKS Oy

Puolimatkanpolku 13 A
00950 HELSINKI
Y-tunnus 2373313-5